עיבוד למנה הישראלית המוכרת - סיגרים ממולאים תערובת מעורב ירושלמי של חלקי פנים, בצל מטוגן, שום, פטרוזיליה ותערובת תבלינים נתנייתית - עדיין מחכה שיגיע הירושלמי עם הסוד למנת הקאלט הזו.
אפשר להזמין עם טחינה בצד.
2 סיגרים ממולאים בכ-100 גרם בשר / ניתן להזמין עם 125 מ"ל טחינה לבנה
ניתן לבקש מעורב ירושלמי ללא הסיגרים
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.עלי סיגר, פרגיות, כבד עוף, לבבות / קורקבנים, בצל, שום, פטרוזיליה, פפריקה מעושנת, כמון, חוויאג', כורכום, מלח פלפל, שמן זית, שמן קנולה, קמח
מטמפ' חדר, בתנור מחומם מראש, לחמם על רשת 180 מעלות כ-5 דקות
במקרר. במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם.
סיגרים גדולים ומפנקים עם תיבול מושלם
Racheli S. | 06.11.2024טייק מקורי וטעים מאד של המתכון. אוהב מאד.
גדעון א. | 11.08.2024