3
תיאור המנה:
נתח בקר פרוס בבישול ארוך מאוד ברוטב יין אדום, בצלצלי שאלוט ורימון
מנה מאוד חגיגית ויפה** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
יחידה מכילה כ 1 קילו בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר, יין אדום יבש, בצלצלי שאלוט, רימונים טריים, שמן זית, מלח, פלפל
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקפיא