לביבות כרישה ותפוח אדמה אפויות
לביבות כרישה ותפוח אדמה אפויות
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

לביבות כרישה ותפוח אדמה אפויות בתנור, מנה ראשונה או מנה עיקרית נהדרת וממכרת!** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

מנה מכילה לביבה

כמות:
מינימום 6 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוח אדמה, כרישה, שום, קמח חומוס, מלח, פלפל, עלי מרווה, שמן זית.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

חוות דעת לקוחות

אסתר ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

ממש טעימות!

אסתר ב. | 17.06.2025
55808