1
תיאור המנה:
מאפה מדפי פילו עם בשר בקר רוטב בשמל חלבי ועלי סלק, עשיר וקריספי, כיפי ומתאים מאוד לאירוח.
תכולת מנה:
תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
דפי פילו, בשר בקר, עלי סלק, בצל, שום, טימין, בשמל- קמח, חלב, חמאה, מלח, פלפל, שמן, שומשום.
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא