מאפה פילו עם בשר ועלי סלק
מאפה פילו עם בשר ועלי סלק
מנות הדגל
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

מאפה מדפי פילו עם בשר בקר רוטב בשמל חלבי ועלי סלק, עשיר וקריספי, כיפי ומתאים מאוד לאירוח.

תכולת מנה:

תבנית 15*20 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דפי פילו, בשר בקר, עלי סלק, בצל, שום, טימין, בשמל- קמח, חלב, חמאה, מלח, פלפל, שמן, שומשום.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

55802