0
תיאור המנה:
שכבות עלי פילו פריכות שעוטפות מילוי עסיסי של תרד קצוץ וגבינות רכות.
נאפה עד הזהבה, קריספי מבחוץ ונמס מבפנים.
מתאים לאירוח.
תכולת מנה:
תבנית עגולה קוטר 24

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עלי פילו , תרד, גבינה בולגרית ומוצרלה , ביצה , חמאה . שומשום , קצח.
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא