קיש על בסיס בצק פריך חמאתי במילוי לבחירה - בטטה מתקתקה, תרד וגבינות עשירות או בצל וכרישה מקורמלים.
מנה מרשימה,עדינה ומלאת טעם.
תבנית עגולה קוטר 24


קיש בטטה- קמח, חמאה , ביצים , בטטה, שמנת לבישול, גבינת מוצרלה, בולגרית , אגוז מוסקט , מלח .\
קיש תרד וגבינות - קמח, חמאה , ביצים , תרד , גבינת מוצרלה , בולגרית , שמנת לבישול, מלח.
קיש בצל וכרישה- קמח, חמאה , ביצים, בצל, כרישה , שמנת לבישול, בולגרית , מוצרלה , מלח.
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
במקררבמקפיא