0
תיאור המנה:
אוסובוקו עגל על העצם בבישול ארוך עם גזר וארטישוק ירושלמי** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
750 מ"ל. כ - 400 גרם אוסובוקו עגל כולל עצם
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
אוסובוקו עגל, ציר ירקות, גזר, ארטישוק ירושלמי, צ'ילי יבש, זרעי שומר, טימין, יין אדום.
הוראות חימום והגשה:
תנור / מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור בקרור
גם הפעם הבשר היה קשה מדי לטעמנו. עם הבשר התקבלה כמות גבוהה של גזרים וארטישוק ירושלמי.
יעל ק. | 30.03.2024מנה עשויה היטב וטעימה
אנונימי | 19.01.2024מנת האוסובוקו הייתה טעימה מאד. הבשר היה רך והירקות (גזר וארטישוק ירושלמי) גם כן.
יאיר ק. | 14.12.2023האוסובוקו היה טעים מאד וכך גם הירקות (להבדיל מהפעם הקודמת קיבלנו גם כמות נדיבה של ארטישוק ירושלמי בנוסף לגזר ושורש הפטרוזיליה.
יעל ק. | 11.09.2023האוסובוקו טעים מאד, למרות שהבשר היה מעט קשה. ירקות השורש היו טעימים, קיבלנו בעיקר גזר ושורש פטרוזיליה .
יעל ק. | 04.07.2023