0
תיאור המנה:
פסטה טרייה בעבודת יד עם עגבניות שרי, זוקיני ופילה אמנון ברוטב שמנת ויין לבן
תכולת מנה:
750 מ"ל. כ - 180 גרם פילה דג
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דג אמנון, זוקיני, עגבניות שרי, יין לבן, חמאה, שמנת, גרידת לימון.
פסטה - קמח פסטה, ביצים, שמן זית.
הוראות חימום והגשה:
מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור בקרור
מנה טעימה אך לדעתנו כמות הדג קטנה מדי ביחס לכמות הפסטה.
יעל ק. | 30.03.2024