שוקי עוף פיקנטיות בגריל פחמים בסגנון קוריאני, לצד סלט מלפפונים מרענן ומיוחד
את המנה הזו הכרתי בטיול במזרח, בו נחשפתי לטעמים ומרקמים חדשים, ובעיקר התאהבתי, במחית הפלפל הקוריאנית, "גוצ'וג'יאנג", שצובעת את השוקיים בצבע אדום מהפנט ונותנת לו מתקתקות פיקנטית שלא טעמתם כמותה!
הרוטב של הסלט מבוסס חמאת בוטנים וסויה שנותנים לסלט מליחות וקרמיות נעימים, מגיע בצד
מנה מכילה 3 שוקיים ותוספת חצי ליטר סלט


שוקי עוף, מחית פלפל קוריאני, סויה, מירין, סוכר, פלפל שחור
מלפפון,בצל סגול, חמאת בוטנים, שמן סומסום
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותסלט: לערבב עם הרוטב ולהגיש
במקררסלט: אחסון במקרר