תיאור המנה:
פשטידת קישואים, בצל, יוגורט וגבינות רזות.
פשטידה קלילה לארוחת צהריים או ארוחת ערב, מושלמת עם סלט ירקות ליד.
תכולת מנה:
תבנית 17*23 ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים
אפשרויות לשינויים:
ניתן להוסיף שומשום מעל
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בצל, קישוא, קוטג', ביצים, קמח, עשבי תיבול
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא
יותר דומה לחביתה מאשר לפשטידה
עפרה נ. | 17.06.2025מעולה
ירון א. | 15.02.2025קצת נוזלית מידי
מירב א. | 28.01.2025טעימה מאד
מרים מ. | 30.12.2024נוזלית מאוד - אבל טעימה!!!
אסתר ש. | 22.12.2024פתחתי מייד אבל כבר היו נוזלים בתחתית כפי שקורה לפעמים אחרי יום יומיים
יעל ש. | 21.12.2024מצויינת
שמרית ש. | 09.12.2024היו בפשטידה גושים של קישואים שלא גורדו כהלכה
אנונימי | 26.11.2024