0
תיאור המנה:
פשטידת קישואים, בצל, יוגורט וגבינות רזות.
פשטידה קלילה לארוחת צהריים או ארוחת ערב, מושלמת עם סלט ירקות ליד.
תכולת מנה:
תבנית אינגלישקייק ל-2-3 סועדים
תבנית 20*30 ל-4-6 סועדים
אפשרויות לשינויים:
ניתן להוסיף שומשום מעל
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצל, קישוא, קוטג', ביצים, קמח, עשבי תיבול
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא