תיאור המנה:
הפסטה הביתית הקלאסית מהמטבח ההונגרי - כדורי בצק קטנטנים, חמודים ורכים - נהדרים כתוספת לצד כל מנה עם רוטב, או אפילו בפני עצמם עם תוספת של בצל מטוגן ו/או שמנת חמוצה.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח ביצים מלח
הוראות חימום והגשה:
מומלץ לחמם במים רותחים כ 30-40 שניות
ניתן לחמם במיקרו
ניתן לחמם בתוך רוטב או מרק בסיר
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן לאחסן במקרר
לא מומלץ להקפיא
בדיוק כמו שאמא שלי וסבתא שלי היו מבשלות
עדי ל. | 25.11.2023טעם של בית
מיכל כ. | 26.09.2022כיפיות..
קרן ג. | 29.04.2022הבצל המטוגן מוסיף המון! אל תשכחו לבקש אותו
טל כ. | 31.03.2021מעולה עם הבצל המטוגן ופעם הבאה מזמינה גם פירה לחוויה עוד יותר מושלמת ;)
Amir B. | 08.01.2021