טשולנט, חמין הונגרי מסורתי, עשיר ומנחם. נתחי בקר (אסאדו) טרי, עצמות בקר, שעועית אדומה, שעועית לבנה ושעועית בובס, גריסי פנינה, תפוחי אדמה, ביצים קשות וקישקע (מגיע בסיר שמתאים לחימום, הגשה ואחסון)
סיר בינוני מכיל קישקע שלם ו 5 ביצים קשות, ויספיק ל 6-7 סועדים.
סיר גדול מכיל קישקע שלם ו 8 ביצים קשות, ויפסיק ל 9-10 סועדים.
בקר, שעועית יבשה מסוגים שונים, גריסים, ביצים, תפוחי אדמה, קישקע, תבלינים
חימום ראשון מומלץ לחמם בסיר שבו מגיע. אם ישר מהמקרר - לחמם מכוסה בתנור על 170, בערך שעה, ואחכ להסיר את המכסה, להוריד את הטמפ ל 150, ולחמם עד שמגיע לרמת הייבוש והשחמה שאתם אוהבים.
שאריות ניתן לחמם במיקרו.
יש לאחסן במקרר
הכי טעים שיש!
אנונימי | 27.01.2024חבל על הזמן. חממתי שעה, עם מכסה, ב 180 מעלות. ואחכ השארתי בתנור , ללא מכסה, על 100 מעלות, עד שהגיעה שעת הארוחה.
נאוה ב. | 10.12.2022צ'ונט נפלא! עשיר, עשוי כמו שצריך ומלא בכל טוב. זרק אותי לימי הילדות המאושרים בבית ההורים. מנה מומלצת!
אנונימי | 15.01.2022