ממליגה - הגירסה הרומנית לפולנטה, היא דייסת תירס חמה ומנחמת. יש לה גרסאות רבות, כל אזור וכל מטבח עם המתכון האהוב שלו. אני מגישה לכם גרסה טרנסילוונית של מאפה שכבות של ממליגה עם גבינה צהובה, גבינה מלוחה, שמנת חמוצה, ולמהדרין - קוביות קבנוס (אופציונאלי). הגישו אותו עם צלוחית של חמוצים ביתיים שלנו ליד ואתם מסודרים.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תבנית 17*21 ס"מ
אם או בלי קבנוס לבחירתכם
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.קמח תירס בינוני או דק, חלב, מלח, פלפל לבן, שמנת חמוצה, גאודה, גבינה מלוחה, קבנוס.
מומלץ לחמם בתנור על חום בינוני עד להשחמה.
ניתן לחמם במיקרו
יש לאחסן במקרר
ניתן להקפיא
מצוין
אנונימי | 19.08.2024מנה מהילדות שלי, ממש אהבתי
אירה ג. | 27.03.2024מנה מעולה.
גדעון א. | 20.01.2024