תיאור המנה:
מרק פטריות קלאסי מהמטבח ההונגרי, מתובל בעדינות, קרמי אך לא כבד מדי, עם תערובת פטריות עונתית.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
שמן, תערובת פטריות עונתית (שמפיניון, פורטובלה, שי מאגי, מלך, יער), בצל, שום, ציר ירקות, מלח, פלפל, פפריקה, קמח, חלב, שמנת, פטרוזיליה
הוראות חימום והגשה:
לחמם בסיר מעל אש קטנה, לערבב מדי פעם למנוע חריכה
ניתן לחמם במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
יש לאחסן בקירור
ניתן להקפיא