מרק תפוחי אדמה הונגרי קר
מרק תפוחי אדמה הונגרי קר
המטבח של רותי

המטבח של רותי

המטבח היה חבל הטבור שלנו בבית ומאז ומתמיד חיבר אותנו בינינו, להורים, להיסטוריה המשפחתית. המאכלים בתפריט שלי מייצגים מצד אחד מסורת משפחתית הונגרית במיטבה, כזו שמרעידה את נימי הנפש בזכרונות על בית,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של רותי »

תיאור המנה:

ספיישל מרקי קיץ
מרק קיצי קליל ומרענן של תפוחי אדמה, שמנת ופטרוזיליה.
מאוד פשוט, מאוד טעים.
נהדר כפתיח לארוחת צהריים ביום מהביל, כמנת ביניים בארוחה גדולה או אפילו להגשה בכוסות לאירוח במזנון.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

ליטר מספיק ל 3-4 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוחי אדמה, בצל, סלרי, שמנת חמוצה, ביצים, מלח, פלפל לבן, פטרוזיליה.

הוראות חימום והגשה:

יש להגיש קר, חימום יגרום למרק להתפרק, ניתן להגיש במטפרטורת החדר

הוראות אחסון והקפאה:

ניתן לאחסן במקרר
לא מומלץ להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של רותי:

24726