תיאור המנה:
גרסה עדכנית לסלט הקלאסי שהיה מלך המזנונים בשנות השמונים, ואצלנו מעולם לא ירד מהתפריט.
סלט של תפוחי עץ חמצמצים, קוביות אננס וסלרי.
בגרסה המקורית של מלון וולדורף בניו יורק היו מוסיפים צימוקים ואגוזי פקאן. אני אוהבת לגוון עם חמוציות ואגוזי מלך במקום. רוטב מיונז מתקתק עוטף את המרכיבים לסלט שיכול להיות תוספת, מנה לארוח, ארוחה קלה או בעיני בעלי - קינוח!?
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפוחי עץ סמיט, אננס, סלרי,חמוציות, אגוזי מלך, מיונז, שמנת חמוצה, לימון, סוכר
הוראות חימום והגשה:
להגיש קר
הוראות אחסון והקפאה:
יש לאחסן במקרר
טרי וטעים
ג'ניס כ. | 29.09.2024מעולה
ג'ניס כ. | 12.05.2024מזמינים את זה כל פעם.. מעולה!
אנונימי | 28.05.2023טעים טעים
אנונימי | 19.02.2023טעים מאד
אנונימי | 22.01.2023טעם ומיוחד..
אנונימי | 27.11.2022סלט מרענן, טרי , משתלב עם יתר המנות בצורה מושלמת
מאיה ש. | 19.11.2022מעולה.. טרפו את זה!
אנונימי | 13.11.2022משהו משהו
טליה פ. | 11.06.2021טעים מאד., אבל לטעמי ניתן לצמצם מאד את המיונז מבלי לפגוע בסלט.
אירית ב. | 16.08.2020