תיאור המנה:
אחת ממנות הדגל של המטבח ההונגרי - פלפלים ממולאים באורז ובשר, מבושלים ברוטב עגבניות עשיר חלק ומתקתק. אצלנו מגישים אותם עם שמנת חמוצה ולחם טרי, ומתמוגגים.
תכולת מנה:
מנה מכילה פלפל אחד גדול או שניים קטנים (כ 130 גר' מילוי )

כמות:
מינימום 4 פריטים

מרכיבים עיקריים:
פלפלים בצבעים שונים, בשר עוף והודו אדום טחון, אורז, תבלינים, גזר, בצל, תפוא, ביצה, רסק עגבניות, מחית עגבניות, שמן.
הוראות חימום והגשה:
ניתן לחמם בתוך הרוטב בסיר על אש קטנה. אם הרוטב מסמיך, ניתן להוסיף קצת מים.
ניתן לחמם במיקרו.
הוראות אחסון והקפאה:
יש לאחסן בקירור
ניתן להקפיא
טעים
שרית ט. | 29.06.2025בשבילי אורז מלא
דן ת. | 28.01.2025טעים מאוד
דורית מ. | 24.01.2025טעים מאוד
עודד ב. | 04.08.2024טעים
גלעד ח. | 22.06.2024מנה קלאסית וטעימה
עודד ב. | 04.05.2024מעולים
אירה ג. | 27.03.2024טעימה מאד
עדי ל. | 04.02.2024מנה נהדרת, בשר נימוח, רוטב טעים מאד
עדי ל. | 18.01.2024