אחת ממנות הדגל במטבח ההונגרי שמקורה בטרנסילבניה, בעיר הולדתם של הורי, קלוז'. מאפה בשכבות של כרוב כבוש, אורז, בשר, ושמנת חמוצה. הגרסה הרווחת היא עם בקר טחון, אבל אני נאמנה למתכון המקורי ומרכיבה את השכבות עם נתחי שווארמה הודו שבושלו בישול ארוך בציר פפריקה.
מנה מיוחדת שהיא ארוחה שלמה. הגישו אותה עם סלט מלפפונים מרענן.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תבנית ל 3-4 סועדים (17*21 ס"מ)
תבנית ל 6-8 סועדים (22*33 ס"מ)
שווארמה הודו, בצל, שום, כרוב כבוש, אורז לבן, שמנת חמוצה, שמן, תבלינים
ניתן לחמם בתנור
ניתן לחמם במיקרו
יש לאחסן במקרר
ניתן להקפיא
מאכל שלא הכרתי אך היה טעים מאד ובכמות נדיבה.
Bracha A. | 02.11.2024מעולה!
אנונימי | 28.07.2024מאסטרפיס. מנה טעימה להפליא ומיוחדת שלא מצאתי כמעט בשום מקום אחר.
גדעון א. | 31.03.2024יופי של מנה. הכרוב הכבוש מוסיף נפך של חמצמצות.
דנה ה. | 30.12.2023וואוווו! לא הכרתי, הזמנתי על סמך ההמלצות פה. מנה עם טעם של בית. טעים, עשיר, משביע. אני לא רוצה להמשיך לאכול ממנה כי אז היא תיגמר :)
יעל א. | 27.12.2023המנה הזו מקורית, יוצאת דופן ומדהימה בשילוב הטעמים המקורי והממכר שלה. כנראה המנה האהובה עלי ביותר מכל המנות במטבח של רותי.
גדעון א. | 04.12.2022מיוחד וטעים
טובה צ. | 05.08.2020תבשיל נהדר ומומלץ!
אנונימי | 19.07.2020מיוחד וטעים
אסף ג. | 13.07.2020