ביצים מוקפצות עם עגבניות
ביצים מוקפצות עם עגבניות
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

עגבניות טריות מוקפצות במהירות עם ביצים מקושקשות, סוכר חום וקמצוץ בצל ירוק (מנה עדינה ומתקתקה).


עגבניות הגיעו לראשונה לסין רק בתחילת המאה ה-17 וגם אז נחשבו במשך זמן רב לצמחי נוי. קראו להן, בתרגום חפשי, "חציל זר". היום השם המקובל לעגבניה בסין הוא "אדום מערבי". למטבחי סין היא נכנסה רק בתחילת המאה העשרים. הפריצה הגדולה הייתה עם המנה הזו - ביצים מוקפצות עם עגבניות - מנה מהירה, זמינה, משביעה ומנחמת. כיום היא מנה ביתית אהובה בכל מטבחי סין.

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

בחצי ליטר ביצים מוקפצות עם עגבניות יש כ- 100 גרם מוקפץ
בליטר ביצים מוקפצות עם עגבניות יש כ- 200 גרם מוקפץ

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עגבניות טריות, ביצים, מלח, סוכר חום, ג'ינג'ר, קורנפלור

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

59965