עגבניות טריות מוקפצות במהירות עם ביצים מקושקשות, סוכר חום וקמצוץ בצל ירוק (מנה עדינה ומתקתקה).
עגבניות הגיעו לראשונה לסין רק בתחילת המאה ה-17 וגם אז נחשבו במשך זמן רב לצמחי נוי. קראו להן, בתרגום חפשי, "חציל זר". היום השם המקובל לעגבניה בסין הוא "אדום מערבי". למטבחי סין היא נכנסה רק בתחילת המאה העשרים. הפריצה הגדולה הייתה עם המנה הזו - ביצים מוקפצות עם עגבניות - מנה מהירה, זמינה, משביעה ומנחמת. כיום היא מנה ביתית אהובה בכל מטבחי סין.
בחצי ליטר ביצים מוקפצות עם עגבניות יש כ- 100 גרם מוקפץ
בליטר ביצים מוקפצות עם עגבניות יש כ- 200 גרם מוקפץ
עגבניות טריות, ביצים, מלח, סוכר חום, ג'ינג'ר, קורנפלור
במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקרר






