מיטלוף היא פשטידת בשר בקר/ עוף טחון אפויה עם ירקות מוחבאים וזיגוג חמוץ-מתוק בטעמים אסייתים. בדיוק כמו שילדים אוהבים, ולא פחות מהם גם המבוגרים.
תבנית אינגלישקייק
ניתן לבקש ללא חלב
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.בשר בקר טחון / עוף טחון, בצל, גזר, סלרי, פלפל מתוק, פירורי פנקו, ביצים, קטשופ, חומץ תפוחים, סוכר חום, חלב, מלח, רוטב ווסטרשייר, פלפל שחור (מעט)
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימוםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאם מחממים במחבת - לפרוס לפרוסות בעובי של פרוסת לחם עבה, כ-2 דקות מכל צד
במקררבמקפיא