נתחוני עוף בטמפורה
נתחוני עוף בטמפורה
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

חזה עוף מטוגן בטמפורה, בדיוק מה שילדים (ומבוגרים) אוהבים, עם או בלי רוטב טריאקי  לטבילה (מגיע בצד).

תכולת מנה:

מנה עם כ- 250 גרם עוף / עם רוטב נבחר

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

חזה עוף, קמח, קורנפלור, ביצה, אבקת אפייה, שמן, מלח
טריאקי: סויה, ג'ינג'ר, שום, סוכר חום, דבש, קורנפלור
רוטב תפוזים: מיץ תפוזים, סויה כהה, חומץ אורז, שום, ג'ינג'ר, קורנפלור, סוכר, פלפל צ'ילי

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

חוות דעת לקוחות

סמדר ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

עשוי טעים ולא יבש, חיסלנו בהנאה!

סמדר ס. | 19.04.2025
56150