קציצות עוף וסלק (צ'יפטלה) מבושלות ברוטב עגבניות עם הרבה שום, לימון ופירות יבשים. הקציצות מגיעות ככדורים מבושלים קטנים למדי (בגודל של כדור פינג פונג לערך) במרקם רך.
אלו קציצות הסלק שסבתא שלי הייתה מכינה כל חג לכל המשפחה, הגרסה הפרטית שלה לצ'יפטלה המסורתי עם הרבה שינויים לעומת המקור.
ביתר השנה - היא הייתה מכינה אותן רק עבורי, כי כל כך אהבתי אותן.
מנה מכילה 6 קציצות


סלק, עוף, מלח, פלפל, כמון, כוסברה טחונה, קימל, אורגנו, קמח מצה, בצל, ביצים, מיץ עגבניות, שום, (עוד קצת שום), לימון, צימוקים, משמש מיובש, סוכר, גרידת לימון, מלח לימון, ציר עוף
להגיש בטמפ' החדרלהגיש קרבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםמצוינות חמות, פושרות או קרות
במקררבמקפיא
מנה נדיבה וטעימה בטירוף. לא "סינית" אבל עם מגוון טעמים והולכת נהדר ליד האורז.
Shahar K. | 06.08.2025