עוף של גנרל צ'ו - נגיסי עוף מתוקים חריפים
עוף של גנרל צ'ו - נגיסי עוף מתוקים חריפים
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

מנת נגיסי עוף מטוגנים פעמיים בתיבול מתוק- חריף, בעיטור פרחי ברוקולי ופלפל אדום מתוק, מומלץ בתוספת של אורז לבן למאזן את טעמי המנה והחריפות

שף פאנג המציא את המנה בטייוואן. הוא קרא למנה על שם גיבור תרבות ממחוז הולדתו - יונאן. שף יאנג האמריקאי פתח מסעדה בניו יורק ו"השאיל" את השם תוך שינוי המנה. כאשר השף פאנג פתח מסעדה בניו יורק, עשור לאחר מכן, הוא הופתע לגלות שהמנה שלו כבר הפכה לכוכבת, גם אם הייתה שונה לחלוטין.

תכולת מנה:

ב- 750 מ"ל יש כ- 250 גרם עוף / ניתן להזמין עם חצי ליטר אורז

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש פחות חריף
ניתן לבקש יותר חריף

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עוף, ג'יג'ר, שום, סמבל אולק, קמח, קורנפלור, ביצה, אבקת אפייה, מלח, סוכר חום, חומץ אורז, קטשופ, שמן שומשום, פלפל אדום מתוק, ברוקולי

הוראות חימום והגשה:

הקפצה קלה במחבת עד לחימוםאורז לבן: חימום במיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

במקרראורז לבן: אחסון במקרר

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

חוות דעת לקוחות

סמדר ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

נפלאה!

סמדר ס. | 19.04.2025
Regina B.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 3

היה סביר לא מעבר

אנונימי | 03.02.2025
ירדן ג.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הציפוי פחות שורד חימום אבל המנה עדיין טעימה

ירדן ג. | 17.01.2025
52569