מנת נגיסי עוף מטוגנים פעמיים בתיבול מתוק- חריף, בעיטור פרחי ברוקולי ופלפל אדום מתוק, מומלץ בתוספת של אורז לבן למאזן את טעמי המנה והחריפות
שף פאנג המציא את המנה בטייוואן. הוא קרא למנה על שם גיבור תרבות ממחוז הולדתו - יונאן. שף יאנג האמריקאי פתח מסעדה בניו יורק ו"השאיל" את השם תוך שינוי המנה. כאשר השף פאנג פתח מסעדה בניו יורק, עשור לאחר מכן, הוא הופתע לגלות שהמנה שלו כבר הפכה לכוכבת, גם אם הייתה שונה לחלוטין.
ב- 750 מ"ל יש כ- 250 גרם עוף / ניתן להזמין עם חצי ליטר אורז
ניתן לבקש פחות חריף
ניתן לבקש יותר חריף


עוף, ג'יג'ר, שום, סמבל אולק, קמח, קורנפלור, ביצה, אבקת אפייה, מלח, סוכר חום, חומץ אורז, קטשופ, שמן שומשום, פלפל אדום מתוק, ברוקולי
הקפצה קלה במחבת עד לחימוםאורז לבן: חימום במיקרו
במקרראורז לבן: אחסון במקרר
נפלאה!
סמדר ס. | 19.04.2025היה סביר לא מעבר
אנונימי | 03.02.2025הציפוי פחות שורד חימום אבל המנה עדיין טעימה
ירדן ג. | 17.01.2025