אג פו יאנג היא חביתה עם שרימפס וירקות המבושלת בטכניקה מיוחדת אשר גורמת לחביתה לתפוח. מוגש עם רוטב סיני חום בטעמים מלוחים וחמים שנמזג מעל המנה. ביחד הם יוצרים שילוב מנצח שקשה לעמוד בפניו.
להגשה: מזגו את הרוטב על החביתה, בתיאבון!
אג פו יאנג היא מנה שנוצרה על ידי מהגרים סינים במטרה להלחם בגזענות בארה"ב על ידי קידום האוכל הקנטוני. הם הוסיפו למנה המקורית את הרוטב ודאגו לשווק אותה בכל מסעדה סינית שנפתחה.
חביתה מ-2 ביצים עם כ-100 גרם שרימפס ורוטב בנפרד
ביצים, קורנפלור, מלח, סוכר, פלפל לבן, שרימפס, בצל, נבטי שעועית, בצל ירוק, רוטב צדפות, סויה בהירה וכהה, שמן שומשום
לערבב עם הרוטב ולהגישבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקררעדיף לאחסן את הרוטב בנפרד מהמנה ולשלב לפני ההגשה