אג פו יאנג היא חביתה עם שרימפס או טופו וירקות המבושלת בטכניקה מיוחדת אשר גורמת לחביתה לתפוח. מוגש עם רוטב סיני חום בטעמים מלוחים וחמים שנמזג מעל המנה. ביחד הם יוצרים שילוב מנצח שקשה לעמוד בפניו.
להגשה: מזגו את הרוטב על החביתה, בתיאבון!
אג פו יאנג היא מנה שנוצרה על ידי מהגרים סינים במטרה להלחם בגזענות בארה"ב על ידי קידום האוכל הקנטוני. הם הוסיפו למנה המקורית את הרוטב ודאגו לשווק אותה בכל מסעדה סינית שנפתחה.
חביתה מ-2 ביצים עם כ-100 גרם שרימפס ורוטב בנפרד


ביצים, קורנפלור, מלח, סוכר, פלפל לבן, שרימפס /טופו, בצל, נבטי שעועית, בצל ירוק, רוטב צדפות, סויה בהירה וכהה, שמן שומשום
הקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקרר
מנה נפלאה
אירית ל. | 15.05.2025