אג פו יאנג - חביתה תפוחה עם ירקות שרימפס ורוטב סיני
אג פו יאנג - חביתה תפוחה עם ירקות שרימפס ורוטב סיני
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

אג פו יאנג היא חביתה עם שרימפס וירקות המבושלת בטכניקה מיוחדת אשר גורמת לחביתה לתפוח. מוגש עם רוטב סיני חום בטעמים מלוחים וחמים שנמזג מעל המנה. ביחד הם יוצרים שילוב מנצח שקשה לעמוד בפניו.
להגשה: מזגו את הרוטב על החביתה, בתיאבון!

אג פו יאנג היא מנה שנוצרה על ידי מהגרים סינים במטרה להלחם בגזענות בארה"ב על ידי קידום האוכל הקנטוני. הם הוסיפו למנה המקורית את הרוטב ודאגו לשווק אותה בכל מסעדה סינית שנפתחה.

תכולת מנה:

חביתה מ-2 ביצים עם כ-100 גרם שרימפס ורוטב בנפרד

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

ביצים, קורנפלור, מלח, סוכר, פלפל לבן, שרימפס, בצל, נבטי שעועית, בצל ירוק, רוטב צדפות, סויה בהירה וכהה, שמן שומשום

הוראות חימום והגשה:

לערבב עם הרוטב ולהגישבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקררעדיף לאחסן את הרוטב בנפרד מהמנה ולשלב לפני ההגשה

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! צ'יינה טאון - תל אביב:

52577