אג פו יאנג - חביתה תפוחה עם ירקות ושרימפס / טופו בליווי רוטב סיני
אג פו יאנג - חביתה תפוחה עם ירקות ושרימפס / טופו בליווי רוטב סיני
צ'יינה טאון - תל אביב

צ'יינה טאון - תל אביב

הגעתי ממשפחה של בשלניות מעולות עם שלל מסורות – סבתא שלי בישלה אוכל רומני ודרום אמריקאי נפלא, ואמא העדיפה את המטבח הצרפתי והאיטלקי. ואז אני נולדתי, בניו יורק. בזמן שההורים שלי טיילו בעולם, ואחותי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב »

תיאור המנה:

אג פו יאנג היא חביתה עם שרימפס או טופו וירקות המבושלת בטכניקה מיוחדת אשר גורמת לחביתה לתפוח. מוגש עם רוטב סיני חום בטעמים מלוחים וחמים שנמזג מעל המנה. ביחד הם יוצרים שילוב מנצח שקשה לעמוד בפניו.
להגשה: מזגו את הרוטב על החביתה, בתיאבון!

אג פו יאנג היא מנה שנוצרה על ידי מהגרים סינים במטרה להלחם בגזענות בארה"ב על ידי קידום האוכל הקנטוני. הם הוסיפו למנה המקורית את הרוטב ודאגו לשווק אותה בכל מסעדה סינית שנפתחה.

תכולת מנה:

חביתה מ-2 ביצים עם כ-100 גרם שרימפס ורוטב בנפרד

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

ביצים, קורנפלור, מלח, סוכר, פלפל לבן, שרימפס /טופו, בצל, נבטי שעועית, בצל ירוק, רוטב צדפות, סויה בהירה וכהה, שמן שומשום

הוראות חימום והגשה:

הקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של צ'יינה טאון - תל אביב:

חוות דעת לקוחות

אירית ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה נפלאה

אירית ל. | 15.05.2025
52577