קוביות טופו מוקפצות עם גזר מזוגג בחמאה, מקלות קולורבי ורוטב תפוזים מתקתק-חרפרף
מנה עדינה וקלילה, שבה מתיקות ההדרים מאזנת חריפות קלה ונוגעת בטעמים הקלאסיים של המטבח הסיני. שילוב הירקות המתקתקים עם הטופו סופג הרוטב יוצר חוויה ביתית, צבעונית ומלאת רעננות – כמו גרסה מודרנית למנות ההדרים האסייתיות המסורתיות.
בליטר טופו וגזר ברוטב תפוזים פיקנטי עדין יש כ- 250 גרם טופו
ניתן לזגג את הגזר על שמן במקום חמאה לקבלת מנה טבעונית
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

טופו, גזר, קולורבי, חמאה, סוכר, תפוזים, סויה כהה, ג'ינג'ר, שום, חומץ אורז, צ'ילי כתוש, גרידת תפוז, בצל ירוק
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימום
במקרר