פרוסת עוגת מוצ'י עם אזוקי ממותק (סוג של שעועית אדומה עדינה). העוגה מבוססת על קמחי אורז, בשילוב אזוקי מבושל וממותק.
ניאן גאו הוא קינוח מסורתי לשנה החדשה הסינית, במיוחד עם תוספת אזוקי. גרסאות שונות של המאכל נפוצות בכל רחבי אסיה, הגרסה הידועה ביותר היא המוצ'י היפני. הגרסה שלי היא עם קריצה מקומית, בשילוב טעמי הדרים.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
שעועית אזוקי, סוכר חום, חמאה, קמח אורז, קמח אורז גלוטני, שמן קנולה, תמצית וניל קורנפלור, גרידת תפוז, מיץ תפוזים סחוט טרי
להגיש בטמפ' החדר
במקרר