0
תיאור המנה:
מנה טבעונית מהמטבח ההודי.
אלו גובי פרושו תפוח אדמה וכרובית, מבושלים בתיבול הודי עז ומעט פיקנטי.
יכול לשמש כמנה בפני עצמה בתוספת אורז או כתוספת לארוחה.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
כרובית, תפוח אדמה, עגבניה, בצל, תבלינים: זרעי כוסברה, פפריקה, כורכום, אבקת קארי.(אורז)
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםהקפצה קלה במחבת עד לחימוםאורז לבן: חימום במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרראורז לבן: אחסון במקרר