לחמניות באן (חלביות) מאודות ורכות עם מילוי של ראגו מלא באומאמי של מיקס פטריות כמו שיטאקי, שמפיניון ושימג'י שמבושלות ברוטב על בסיס ג'ינג'ר טרי, סויה בהירה, מיסו, מחית צ'ילי קוראני ופלפל סצ'ואן. המנה מאט פיקנטית, אבל לא היסטרי...:-) הבאנים מוגשים עם מיקס עלים (נענע, כוסברה, סלנובה), רוטב לתיבול והמילוי מגיע בצד.
מנה מכילה 2 יחידות ותוספת רבע ליטר סלט
ללא כוסברה.
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

קמח, שמרים, אבקת סוכר, אבקת חלב, מלח, שמן צמחי, פטריות שמפיניון, פטריות שיטאקי, פטריות שימג'י, ג'ינג'ר טרי, רוטב סויה, שום, פלפל סצ'ואן, סוכר דמררה, מיסו, גוצ'וג'אנג (מחית צ'ילי קוראני), מלח, פלפל שחור, בצל ירוק, נענע, כוסברה, עלי סלנובה.
במיקרוגלסלט: לערבב עם הרוטב ולהגיש
במקררסלט: אחסון במקרר