לחמניות באן מאודות ורכות עם מילוי של ראגו פטריות בסגנון אסייתי מעט פיקנטי
לחמניות באן מאודות ורכות עם מילוי של ראגו פטריות בסגנון אסייתי מעט פיקנטי
שרון בין מזרח למערב

שרון בין מזרח למערב

נעים מאד, שמי שרון ואני מבשלת שנים רבות ומתמחה באוכל ביתי מזין עם דגש על אוכל ים תיכוני ואסייתי.
אני מגיעה ממטבחים מקצועיים בארץ ובחו"ל ובוגרת בית הספר "דנון", השואף למצוינות קולינרית.
אשמח לבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של שרון בין מזרח למערב »

תיאור המנה:

לחמניות באן (חלביות) מאודות ורכות עם מילוי של ראגו מלא באומאמי של מיקס פטריות כמו שיטאקי, שמפיניון ושימג'י שמבושלות ברוטב על בסיס ג'ינג'ר טרי, סויה בהירה, מיסו, מחית צ'ילי קוראני ופלפל סצ'ואן. המנה מאט פיקנטית, אבל לא היסטרי...:-) הבאנים מוגשים עם מיקס עלים (נענע, כוסברה, סלנובה), רוטב לתיבול והמילוי מגיע בצד.

תכולת מנה:

מנה מכילה 2 יחידות ותוספת רבע ליטר סלט

אפשרויות לשינויים:

ללא כוסברה.

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח, שמרים, אבקת סוכר, אבקת חלב, מלח, שמן צמחי, פטריות שמפיניון, פטריות שיטאקי, פטריות שימג'י, ג'ינג'ר טרי, רוטב סויה, שום, פלפל סצ'ואן, סוכר דמררה, מיסו, גוצ'וג'אנג (מחית צ'ילי קוראני), מלח, פלפל שחור, בצל ירוק, נענע, כוסברה, עלי סלנובה.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלסלט: לערבב עם הרוטב ולהגיש

הוראות אחסון והקפאה:

במקררסלט: אחסון במקרר

מנות נוספות מהמטבח של שרון בין מזרח למערב:

54819