נתחי טופו בטמפורה עדינה ברוטב קארי אדום תאילנדי קטיפתי
נתחי טופו בטמפורה עדינה ברוטב קארי אדום תאילנדי קטיפתי
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
 שש

שש

אני שירי, אבל החברים שלי קוראים לי שש.

מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוהבת ומעריכה אוכל, זו אומנות.
גדלתי בבית של בשלנים ובמשך שנים רבות תצפתתי מקרוב מאוד על מטבחים מקצועיים.

כל הזמן עם רצון...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של שש »

תיאור המנה:

נתחי טופו בטמפורה עדינה ברוטב קארי אדום בנוסח תאילנדי חריף

תכולת מנה:

250 גר' טופו- רוטב קארי בצד

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש את הרוטב ללא כוסברה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

טופו, קמח, טופו, שמן, קארי אדום, בצל, קרם קוקוס, ביצה, שום, מלח, פלפל, כוסברה, סויה

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, במחבת על אש בינונית, במיקרו יש לחמם את הרוטב בפולסים. בסיר/ מחבת יש להוריד מהרש רגע לפני רתיחה

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור

מנות נוספות מהמטבח של שש:

47894