תיאור המנה:
נתחי דג ים בטמפורה עדינה ברוטב קארי אדום בנוסח תאילנדי חריף
תכולת מנה:
300 גר' דג- רוטב קארי בצד
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש את הרוטב ללא כוסברה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דג/ עוף, קמח, טופו, שמן, קארי אדום, בצל, קרם קוקוס, ביצה, שום, מלח, פלפל, כוסברה, סויה
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', בסיר על אש בינונית עד לבעבוע, במחבת על אש בינונית, במיקרו יש לחמם את הרוטב בפולסים. בסיר/ מחבת יש להוריד מהאש רגע לפני רתיחה
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור
מנה טעימה מאוד לאוהבי החריף אבל לא מספיק לארוחה ל2 אנשים.
אנונימי | 23.03.2024היה חסר לי קצת ירק,בקארי, אבל סהכ מנה טעימה
רעות ל. | 30.11.2023הגיע ללא תוספת אורז בכמות שלא תואמת לשני סועדים, לא דומה כלל לתמונה שבאתר. מצאנו כמה עצמות בחתיכות דג
גליה כ. | 26.11.2023דג מצויין. קארי ממש ממש ממש חריף. ממש כדאי להדגיש את זה במקום בוטל
Livnat S. | 11.11.2023מנה מאוד מעניינת הרוטב קארי מושלם
סימונה ש. | 06.11.2023