תיאור המנה:
עלי פילו מגולגלים מאורכים במילוי תפוא/ ירקות לצד סלסת עגבניות
תכולת מנה:
מנה מכילה 2 יח' בורקס תפו"א וסלסת עגבניות/ או בורקס ירקות
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצק פילו, מלח, פלפל, רוטב צ'ילי, עגבניות, בצל, תפוא, כרוב, גזר, גמבה
הוראות חימום והגשה:
בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא
לקחתי את הפילו במילוי ירקות והיה לא פחות ממעולה!
רעות ל. | 30.11.2023