מנת פתיחה שלא תוכלו להפסיק לנשנש !
סהרון בצק שטוח ומטוגן, קראנצ'י טעים וממכר במילוי תרד וגבינת פאניר ביתית בתיבול הודי
*המילוי מעט פיקנטי
לפי יחידות
אין
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.קאצ'ורי- קמח חיטה, חמאה, תבלינים הודיים, גבית פאניר, תפו"א, תרד, בצל, ג'ינג'ר, שום
יש לחמם כ2-3 דק בתנור בחום נמוך , אין לחמם במיקרו!
במידה והנכם אוכלים ביום אחר, יש לטגן כדקה בשמן עמוק להחזרת הקראנצ' :)
יש לאחסן בתנור בחום נמוך -כ 60 מעלות עד לאכילה
מומלץ לאכול טרי , אך במידה והנכם אוכלים בשעה אחרת- יש להשאיר את הקאצ'ורי בחוץ ולא במקררניתן להקפאה
מעולה
אנונימי | 12.08.2024לא מוגש - שומרים לעצמינו לאחרי הארוחה
דנה ב. | 06.05.2024מדהים
דנה ב. | 11.03.2024מעדן ממכר שמשאיר טעם לעוד.
רונה י. | 11.11.2023טעים מאוד
ליאור א. | 03.09.2023טעים מאוד! חששתי שבגלל מילוי התרד יהיה מעט חמץמץ אבל ירק נוסף מאזן את הטעם והתוצאה מאוד עדינה וטעימה.
תמר ש. | 26.09.2022טעימה מאוד לרגעים יכולתי להרגיש שוב בהודו
שירן פ. | 19.09.2022מעולה. שווה לשלב עם רוטב של מלאי כופתא
קרן ב. | 08.04.2022