מנת פתיחה שלא תוכלו להפסיק לנשנש !
עיגול בצק שטוח ומטוגן, קראנצ'י טעים וממכר במילוי עדשים כתומות מטוגנות ותיבול הודי
*המילוי מעט פיקנטי
לפי יחידות
אין
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.קאצ'ורי- קמח חיטה, חמאה, תבלינים הודיים, דאל (עדשים כתומים), בצל, ג'ינג'ר, שום
יש לחמם כ2-3 דק בתנור בחום נמוך , אין לחמם במיקרו!
מומלץ לאכול טרי, אך במידה והנכם אוכלים בזמן אחר, יש לטגן כדקה בשמן עמוק להחזרת הקראנצ' :)
יש לאחסן בתנור בחום נמוך -כ 60 מעלות עד לאכילה
ואת הצ'טני יש לשים במקרר
מומלץ לאכול טרי, אך במידה והנכם אוכלים בזמן אחר- יש להשאיר את הקאצ'ורי בחוץ ולא במקררניתן להקפאה
מעולה
אנונימי | 12.05.2024מעולה
אנונימי | 11.04.2024מנה טעימה אבל לדעתי הבצק קצת עבה מדי
עידו ו. | 23.06.2023טעים מאוד, מעט חריף
אנונימי | 10.07.2022מומלץ, מאד טעים
תמר פ. | 06.02.2022