8
תיאור המנה:
קובה במילוי בשר בעבודת יד במרק לבחירה - דלעת / סלק / במיה
תכולת מנה:
3 יחידות קובה במרק + רבע ליטר אורז לבן
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
סולת, בשר טחון, בצל, פטרוזיליה, רסק עגבניות, שמן זית, לימון, סוכר, מלח, פלפל שחור, ירק לפי סוג המרק הנבחר
הוראות חימום והגשה:
חימום על אש נמוכה או מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
נשמר היטב בקירורניתן להקפאה
ביקשנו וקיבלנו קובה חמוסטה במקום- והיתה מצוינת
ענבל ר. | 29.01.2024הקובה הייתה בסדר, המרק היה לא טוב וחסר טעם. האורז היה לא מוכן כמו שצריך ובלתי אכיל.
אנונימי | 23.10.2023המילוי של הבשר היה חריף לנו אז הילדות לא אכלו
Ruthie A. | 15.02.2023הקובה היה לא עשוי היטב, ובאופן כללי לא מוצלח
אנונימי | 16.01.2023קצת חריף לילדים
רונית א. | 31.12.2022מעולה
טלי ר. | 27.09.2022קובה דחוס מאוד, אבל הכמות גדולה והרוטב נחמד.
שחר ב. | 10.08.2022