אסאדו על תפוחי אדמה
אסאדו על תפוחי אדמה
יו-שף

יו-שף

אני יוסי וחבריי ומשפחתי קוראים לי יוסי השף ומכאן השם יו-שף.
בעברי הייתי חקלאי שמגדל פירות ומשווק ישירות לשווקים.
בגיל 40 עשיתי שינוי והתחלתי את מסעי בעולם המסעדות ותוך זמן קצר מצאתי את עצמי עוזר...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של יו-שף »

תיאור המנה:

נתח אסאדו רך ועסיסי ומתפרק מוגש על מצע של תפו"א שהושחמו קלות בתנור כדי לספוג את כל הטעמים. האסאדו עבר צליה ארוכה עד שכל ביס נמס בפה ומתובל בתיבול עדין של מלח ופלפל שחור
 .** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תכולת מנה:

נתחים של אסאדו במשקל של כ 400 גר

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

נתח אסאדו טרי, תפו"א, מלח, פלפל, שמן זית

הוראות חימום והגשה:

מיקרו / תנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר

מנות נוספות מהמטבח של יו-שף:

58676