19
תיאור המנה:
קוביות טופו, קישואים וברוקולי בפסטו עבודת יד עם קרם קוקוס, רוטב סויה, שמן שומשום ובצל ירוק קריספי.
מומלץ לאכול עם אורז שיספוג את כל הטעמים
תכולת מנה:
בליטר יש כ- 300 גרם טופו / ניתן לקחת עם תוספת חצי ליטר אורז לבן

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
טופו, קישוא, ברוקולי, בזיליקום, קשיו, שמן זית, מלח, פלפל שחור, שום, קרם קוקוס, בצל ירוק, בצל, סויה, שמן שומשום, שמן קנולה, (תוספת אורז - אורז, שמן קנולה, מלח)
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםאורז לבן: חימום במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרראורז לבן: אחסון במקרר
מושלם
אנונימי | 10.11.2024מעולה!
נועה ש. | 16.10.2024