סקאלופיני בלימון/ ביין מרסלה / שמנת ופטריות- מתאים להקפאה
סקאלופיני בלימון/ ביין מרסלה / שמנת ופטריות- מתאים להקפאה
המטבח של ורד

המטבח של ורד

המטבח שלי: אני בעלת ניסיון של מעל ל-50 שנה בבישול. המטבח שלי מתאפיין בבישול ביתי, פשוט, טעים ומזין והכי חשוב- ללא חומרים משמרים.
אני מבשלת באהבה מגוון ענק של מנות, עם ריחות וטעמיים ייחודים. מזמינה...

קראו עוד »

ימי המשלוח תלויים בישוב אליו המשלוח

עוד מהמטבח של המטבח של ורד »

תיאור המנה:

סקאלופיני זה מאכל איטלקי של פרוסות בשר דקיקות צרובות בלימון וחמאה

יש לרשום את הבחירה ב"הערות לבשלן" בעגלת הקניות. 

תכולת מנה:

מנה מכילה כ-150 גרם בשר

אפשרויות לשינויים:


ניתן לבקש את המנה ללא גלוטן,
מוכן בסביבה שאינה סטרילית מגלוטן, ולכן עלול להכיל גלוטן

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר, קמח, חמאה, לימון, פלפל ומלח

הוראות חימום והגשה:

כיריים או מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר או מקפיא

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ורד :

חוות דעת לקוחות

Lior R.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

היה מאוד טעים. הוקפא בהגעה ואח"כ הופשר במקרר. כאמור ממש טעים, אבל נראה קצת אפור וחבוט. אולי לא טיפלנו נכון?

Lior R. | 24.08.2021
Netta R.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

בשר איכותי, בחרתי את הלימון, מאד טעים

Netta R. | 05.04.2021
טליה פ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

ספיישל שבעה כוכבים ויותר

טליה פ. | 05.08.2020
יובל ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה, בשר נמס בפה

אנונימי | 01.08.2020
לירון  ש.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 1

המנה נראתה נורא, גושים לא מזוהים על הבשר, הבשר עצמו שומני. בלתי אכיל.

אנונימי | 30.07.2020
טליה פ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעדן!!!!!!!!!!!!!

טליה פ. | 08.06.2020
חמוטל א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הסקלופיני נפלא! טעמים מדוייקים ובשר רך להפליא

חמוטל א. | 24.06.2019
אראלה א.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 1

הגיע בלי רוטב

אנונימי | 03.03.2019
לירז פ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה נדיבה וטעימה מאד.

לירז פ. | 12.07.2017
עדי ת.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

לקחנו את הלימון ולא הצטערנו לרגע! מומלץ ביותר לאוהבי בשר!!!

עדי ת. | 05.02.2017
סיגל ח.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מצוין.

סיגל ח. | 03.04.2016
סיגל ח.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים מאד ! חמצמץ במידה ומאד מיוחד

סיגל ח. | 02.03.2016
5211