את הבצק ללזניה אני מכינה בעצמי, מוסיפה לו רוטב בולונז בתיבול עדין, בשרי עשיר בכל טוב (עגבניות, גזר, בצל, סלרי, בזיליקום ועוד),
עם שכבות של מבחר גבינות לבנות וצהובות, וכמובן רוטב בשמל עשיר עם קראסט של פרמזנו.
או בקיצור, לזניה איטלקית אמיתית- אסור לפספס!
אני גאה במנה הזאת כי זה פשוט טעים
תבנית 21/15.5
תבנית 20/30
פסטה: קמח לבן, ביצה, מלח
רוטב בולונז: בשר בקר טחון, עגבניות מרוסקות, גזר, בצל, שום, סלרי, בזיליקום, אורגנו, שמן זית,
רוטב בשמאל-קמח,חמאה וחלב
גבינת פרמזן
מלח ופלפל]
רוטב בשמל: חמאה, קמח לבן, חלב, מלח ופלפל
בתוך מבחר גבינות לבנות וצהובות, וקרסט של פרמזנו
מיקרו או תנור חם 180 מעלות למספר דקות
מקרר וניתן גם להקפאה
רוטב העגבניות היה ממש מתוק
אנונימי | 30.09.2024ממש יבשה לצערי.. והרגיש כאילו הוציאה אותה מההקפאה..טעם לוואי.
הילי ב. | 10.09.2024משובח. מנת הדגל. נחטף.
אנונימי | 30.06.2024מצוין. גם הילדים אהבו
Maayan G. | 27.03.2024טעים מאוד
דבורי ק. | 17.12.2023טעים, היה חסר גבינות לטעמי
קארין ש. | 10.12.2023לא טעים בכלל, הכל נזרק לפח זבל. לזניה ללא בשר וללא רוטב, יבש וחסר טעם
ינינה ר. | 19.10.2023מעולה
Hadas R. | 06.07.2023מאודדד טעימה
ליאור ר. | 02.07.2023מנה מעולה
אנונימי | 03.03.2023טעים ומלא בשר
דקלה ס. | 09.01.2023מנה נוראית
עתליה ר. | 18.10.2022ט.מ
רחל ג. | 24.09.2022ט.מ
רחל ג. | 28.08.2022מעדן!
נטלי ד. | 15.08.2022