תיאור המנה:
קנלוני ברוטב בשאמל במילוי לבחירה:
ראגו [בולונז]
תרד וגבינות
פרושוטו ופטריות
תכולת מנה:
תבנית קטנה המכילה 4 יחידות קנלוני במילוי לפי בחירה

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קנלוני, בשר טחון/תרד וגבינות/פרושוטו ופטריות, שמן זית, גזר, סלרי, בצל, שום, עשבי תיבול, עגבניות מרוסקות, חלב, פרמזן, חמאה, קמח
הוראות חימום והגשה:
מיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
לאוהבי האוכל המושחת הרבה גבינה
שירה נ. | 01.04.2020מומלץ לחמם בתנור
הדר ש. | 14.07.2019