רוסטביף עם תפוח אדמה ובטטה- מתאים להקפאה
רוסטביף עם תפוח אדמה ובטטה- מתאים להקפאה
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
המטבח של ורד

המטבח של ורד

אני בעלת ניסיון של מעל ל-50 שנה בבישול. המטבח שלי מתאפיין בבישול ביתי, פשוט, טעים ומזין והכי חשוב- ללא חומרים משמרים.
אני מבשלת באהבה מגוון ענק של מנות, עם ריחות וטעמיים ייחודים. מזמינה אתכם...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של ורד »

תיאור המנה:

מנה חגיגית [וטעימה במיוחד]  מבית ורד

גוש בשר בקר [וייסברטן] אפוי בתנור עם תפוח אדמה ובטטה, רוזמרין, שום ובצל

טעים וניתן להגשה חם או קר

מומלץ גם ככריך

משקל כ-1.5 ק"ג מומלץ ל 7-6 סועדים 

  

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר, שמן זית, תפו"א, בטטה, רוזמרין, שום, בצל, בזיליקום, אורגנו, תימין, פלפל ומלח גס

הוראות חימום והגשה:

יש לחמם במיקרו נתח שלם לפני הפריסה, חימום נתחים פרוסים עלולים לייבש את הבשר

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר או מקפיא

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ורד :

5214