פוטטוס בתנור
חדשה ביאמי! שי מבשלת אוכל של סבתא

חדשה ביאמי! שי מבשלת אוכל של סבתא

אני שי וביחד עם סבתא שלי אנחנו מחברות זיכרונות ילדות לטעמים של היום. כשהייתי קטנה הייתי יושבת על השיש של סבתא שלי וזורקת את הקובה לסיר :-)
המטבח שלי שואב השראה מהמסורת הכורדית המשפחתית, ובעיקר...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! שי מבשלת אוכל של סבתא »

תיאור המנה:

תפוחי אדמה אפויים בסגנון פוטטוס.
מושלם לצד נאגטס או שניצל!

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

תפוח אדמה, מיונז, קורנפלור, שמן זית, פפריקה, שום גבישי, מלח.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקררמומלץ לאכול ביום המשלוח

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! שי מבשלת אוכל של סבתא :

58685