פסטה פטוצ'יני עם בשר מפורק, פטריות ואדממה
פסטה פטוצ'יני עם בשר מפורק, פטריות ואדממה
חדשה ביאמי! שי מבשלת אוכל של סבתא

חדשה ביאמי! שי מבשלת אוכל של סבתא

אני שי וביחד עם סבתא שלי אנחנו מחברות זיכרונות ילדות לטעמים של היום. כשהייתי קטנה הייתי יושבת על השיש של סבתא שלי וזורקת את הקובה לסיר :-)
המטבח שלי שואב השראה מהמסורת הכורדית המשפחתית, ובעיקר...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדשה ביאמי! שי מבשלת אוכל של סבתא »

תיאור המנה:

פסטה ארוכה מוקפצת עם בשר מפורק בבישול ארוך, פטריות שמפיניון ופולי סויה

תכולת מנה:

בליטר פסטה יש 250 גרם בשר מפורק

אפשרויות לשינויים:

ניתן לבקש ללא פלפל שחור גרוס

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פסטה יבשה, בשר צלעות, פטריות שמפיניון, פולי סויה, שמן זית, מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקררמומלץ לאכול ביום המשלוח

מנות נוספות מהמטבח של חדשה ביאמי! שי מבשלת אוכל של סבתא :

חוות דעת לקוחות

אודליה ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 3

הבשר היה יבש מאוד

אנונימי | 10.09.2025
מריאנה מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

טעים

מריאנה מ. | 05.09.2025
58532