0
תיאור המנה:
לזניה חלבית ברוטב בשמל, עגבניות וציפוי גבינת מוצרלה.
טעימה מאוד בתוספת תרד!
תכולת מנה:
תבנית 15*20

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
דפי לזניה יבשים, חלב, חמאה, קמח, שום, בצל, עגבניות מרוסקות, גבינת מוצרלה, שמן זית, אורגנו יבש, בזיליקום יבש, מלח, פלפל שחור.
בלזניה עם תרד: תרד, שמן זית.
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא