לזניה ברוטב בשמל עגבניות ומוצרלה / עם תרד
לזניה ברוטב בשמל עגבניות ומוצרלה / עם תרד
שי מבשלת אוכל של סבתא

שי מבשלת אוכל של סבתא

אני שי וביחד עם סבתא שלי אנחנו מחברות זיכרונות ילדות לטעמים של היום. כשהייתי קטנה הייתי יושבת על השיש של סבתא שלי וזורקת את הקובה לסיר :-)
המטבח שלי שואב השראה מהמסורת הכורדית המשפחתית, ובעיקר...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של שי מבשלת אוכל של סבתא »

תיאור המנה:

לזניה חלבית ברוטב בשמל, עגבניות וציפוי גבינת מוצרלה.
טעימה מאוד בתוספת תרד!

תכולת מנה:

תבנית 15*20

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דפי לזניה יבשים, חלב, חמאה, קמח, שום, בצל, עגבניות מרוסקות, גבינת מוצרלה, שמן זית, אורגנו יבש, בזיליקום יבש, מלח, פלפל שחור.
בלזניה עם תרד: תרד, שמן זית.

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו ומכוסה למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של שי מבשלת אוכל של סבתא :

58535