כבדי עוף ביין עם פטריות וערמונים
כבדי עוף ביין עם פטריות וערמונים
מנות הדגל
שלמה מבשל

שלמה מבשל

היי, אני שלמה.
החיבור שלי עם המטבח התחיל כשהייתי בן 15. 
על פניו - לא היה סיבה  שזה יקרה. גדלתי בבית שלא מבשלים בו יותר מדי, אבל...
אני הרגשתי משיכה ואהבה אמיתית לתחום ופשוט התחלתי לבשל! 
בלי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של שלמה מבשל »

תיאור המנה:

כבדי עוף צלויים עם פטריות בצל וערמונים, ברוטב יין אדום, טימין וסילאן
מומלץ לקחת בליווי פירה חלק (פרווה)

תכולת מנה:

180 ג' כבדים / ניתן להזמין עם חצי ליטר פירה

אפשרויות לשינויים:

ניתן להזמין פירה קרמי חלבי

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כבד עוף, תפוח אדמה, בצל, פטריות, ערמונים, יין אדום, סילאן, טימין, ראס אל חנות, פפריקה מתוקה, שמן קנולה, מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות חימום והגשה:

חימום על מחבת בתוספת רבע כוס מים / מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

אחסון במקרר / ניתן להקפיא את הכבדים- הפשרה במקרר

מנות נוספות מהמטבח של שלמה מבשל:

חוות דעת לקוחות

לובה ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מאוד טעים ומושקה, ממש מרגישים את היין. הכבדים רכים כמו חמאה. מנה מעולה.

לובה ק. | 23.09.2024
צביקה ג.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה אלגנטית

צביקה ג. | 18.08.2024
51799