1
תיאור המנה:
ארטישוקים רכים ממולאים בתערובת עסיסית של בשר טחון ותיבול חגיגי, מבושלים ברוטב עגבניות עשיר – מנה מסורתית לחג.
תכולת מנה:
מנה מכילה 3 ממולאים

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
תחתיות ארטישוק, בשר טחון, בצל מטוגן, שום, עגבניות מרוסקות, שמן, תבלינים.
הוראות חימום והגשה:
בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם
הוראות אחסון והקפאה:
במקררבמקפיא