צלי בקר ברוטב רימונים
צלי בקר ברוטב רימונים
חדש ביאמי! יוגי במטבח

חדש ביאמי! יוגי במטבח

נעים מאד, אני יוגב. גדלתי אל תוך המטבח – מהתבוננות באמא מבשלת ועד להיכרות אינטואיטיבית עם טעמים, תיבול וחומרי גלם. מה שהתחיל כהתלהבות טבעית הפך לתשוקה מתמשכת, שמניעה אותי לחדש, לדייק ולבשל...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! יוגי במטבח »

תיאור המנה:

צלי בקר חגיגי ברוטב רימונים מתקתק-חמצמץ, עם צבע עמוק וטעמים שמרימים את שולחן החג לרמה אחרת.

תכולת מנה:

בליטר צלי בקר ברוטב רימונים יש קילו בקר

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

נתח צלי בקר (צ’אך/כתף), רכז רימונים, בצל מטוגן, שום, שמן, תבלינים, גרגרי רימון לקישוט.

הוראות חימום והגשה:

בסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבמקפיא

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! יוגי במטבח :

58907