כרובית צלויה בתנור, מונחת על מצע של טחינה עשירה ומעל שתיהן רוטב לימוני, חמצמץ ומרענן שמקפיץ את המנה הקלאסית לגבהים חדשים.
מרכיבי המנה מגיעים בנפרד עם "הוראות הרכבה" :)
מנה מרשימה ונהדרת לאירוח.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


כרובית, טחינה, שמן זית, לימון, פטרוזיליה, שום, כמון, מלח.
להגיש בטמפ' החדרבמיקרוגלבתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותיש לחמם את הכרובית בתנור למספר דקות, להניח מעל הטחינה (ניתן להעביר את הטחינה לצלחת הגשה) ולשפוך את הרוטב על הכרובית.
במקרר