תיאור המנה:
עגבניות ופלפלים חריפים מבושלים המון זמן יחד עם שום ובצל
המטבוחה חריפה וטעימה במיוחד עם חלה טרייה או אפילו כבסיס לשקשוקה** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עגבניה, שום, בצל, פלפל חריף, מלח, שמן קנולה
הוראות חימום והגשה:
להגיש קראם רוצים שקשוקה מוסיפים חצי כוס מים לכל כוס מטבוחה מחממים ואז מוסיפים ביצים ומכסים , מבשלים כ8 דקות על אש נמוכה
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
מטבוחה טעימה מאד. מרביתה שימשה כבסיס לשקשוקה, בהתאם להצעה של אליאס. חלקה האחר נאכל על לחם. נהנינו מאד מהמטבוחה הזו.
יעל ק. | 04.03.2025