דמיינו מנה צבעונית ומעוררת תיאבון שבה תירס זהוב וקרמלי מעט משתלב עם עגבניות עסיסיות, פלפלים רכים ומתוקים, ובצל שמתמוסס ונצלה קלות.
הירקות נחתכים לחתיכות, מתובלים בעדינות בשמן זית, קורט מלח, וגם נגיעה של עשבי תיבול כמו טימין או רוזמרין ושום. לאחר מכן הם נצלים בתנור עד שהם הופכים רכים עם קצוות פריכים מעט, ומשחררים את הארומה והמתיקות הטבעית שלהם.
מוגשת חמה, מנה זו מציעה שילוב מושלם של טעמים מעושנים, מתוקים ומלוחים – אידיאלית כתוספת למנה עיקרית או אפילו לבדה, עם קצת גבינת פטה מפוררת או עשבי תיבול טריים.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

תירס, ארטישוק, פלפלים, עגבניות, בצל, שום, רוזמרין, טימין, שמן זית, מלח
לחמם בתנור מחומם ב 180° או במיקרוגל
לשמור במקרר, ניתן להקפיא