תבשיל עדשים ארומטי מהמטבח ההודי.
פעם כשגרתי בחו״ל, עבד איתי בחור הודי חביב ומעריץ גדול של ישראל, שתמיד הגיע עם אוכל מהבית והתעקש לחלוק איתי. כמעט תמיד היה שם דאל, הופתעתי שבניגוד לאוכל ההודי שהכרתי אין כאן תיבול הודי חזק ובועט או חלב קוקוס או חריפות, רק הרבה מקום לטעמים הטובים של העדשים והתרד. ביקשתי מאשתו את המתכון ואני רץ אתו עד היום.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)


עדשים, תרד, שום, ג׳ינג׳ר, בצל, עגבניה, זרעי כמון, זרעי כוסברה, מלח, פלפל, תבלינים, שמן
במיקרוגלבסיר עם 2-3 כפות מים, על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמםאורז לבן: חימום במיקרו
במקררבמקפיאאורז לבן: אחסון במקרר
אפילו הילדים עפו על זה וביקשו עוד.
מעיין ח. | 13.06.2025טעים מאד
אנונימי | 02.06.2025מעט
אנונימי | 07.04.2025